Ertelenen kabine toplantısının yapılacağı tarih belli oldu!

TAKİP ET

Son dönemde sıkça ertelenen ve uzun süredir gerçekleştirilmeyen Kabine toplantısı bugün toplanıyor. Toplantının ana gündem maddeleri koronavirüs salgını ve yeni eğitim-öğretim yılı olacak. Afganistan'daki son gelişmeler de toplantının gündeminde olacak.

Uzun bir sürenin ardından Kabine toplantısı bugün, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak. Toplantının ana gündem maddeleri koronavirüsle mücadele, doğal afetler ve yüz yüze eğitim olacak. Afganistan'daki olaylar da toplantıda görüşülecek.

Toplantıda son dönemde artan koronavirüs vaka ve can kaybı sayıları ele alınacak, aşılama süreci değerlendirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da bir sunum yapması bekleniyor.

Toplantıya ilk kez katılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in de toplantıda bir sunum yapması bekleniyor. Özer, 6 Eylül'de yüz yüze eğitim için kapılarını açacak okullarda alınacak tedbirler hakkında bilgi verecek.

Türkiye'de genelinde meydana gelen orman yangınları ile Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin de ele alınacağı toplantıda, Afganistan'daki gelişmeler de masaya yatırılacak.
 

kabine toplantısı erdoğan akp kabine okul