Ermeni iddialarını çürüttü, videosu silindi

TAKİP ET

Ünlü tarihçi Yusuf Halaçoğlu'nun şahsi youtube kanalında yayınladığı "Ermenilerin soykırım iddiaları ne kadar doğru" başlıklı videosu "nefret suçu" işlendiği gerekçesiyle youtube tarafından kaldırıldı.

Türk Tarih Kurumu eski başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu kişisel youtube hesabından Ermeni lobisinin iddialarını kanıtlarıyla çürüttü. Halaçoğlu'nun büyük beğeni alan videosu youtube tarafından "nefret suçu" işlendiği öne sürülerek kaldırıldı. "Ermenilerin soykırım iddiaları ne kadar doğru" başlıklı videosunda yabancı devlet arşivlerinden bilgilerde paylaşan Halaçoğlu videosunun silinmesine tepki gösterdi.

Ermeni lobisine tokat gibi cevap!

Kişisel twitter hesabından bir mesaj paylaşan Halaçoğlu "demek ki çok rahatsız etmişiz" ifadelerini kullandı. İşte Halaçoğlu'nun o mesajı: Youtube kanalımdan yaptığım "Ermenilerin soykırım iddiaları ne kadar doğru" adı altındaki konuşmam youtube kanalı tarafından, nefret suçlamasıyla kaldırılmıştır.Halbuki Ermenilerin iddialarına karşı yabancı devlet arşivleriyle cevaptı. Demek ki çok rahatsız etmişiz. İtiraz ettim. — Yusuf Halaçoğlu (@yusufhalacoglu) May 1, 2020

yusuf halaçoğlu ermeni lobisi ermeni soykırımı