Erken seçim olur mu? Erken seçim ne zaman sorusun Meral Akşener'den yanıt geldi

TAKİP ET

Erken seçim olur mu, erken seçim ne zaman sorularına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den çarpıcı bir yanıt geldi. Akşener, erken seçimi beklediklerini ve vatandaşın da böyle bir talebi olduğunu belirterek 2022 yılını işaret etti.

Erken seçim tartışmalarına ilişkin yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Son günlerde Erdoğan ve AK Parti'nin artan seçim propagandası sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den erken seçim için 2022'ye işaret ettiği açıklama geldi. 

ERKEN SEÇİM İÇİN 2022'Yİ İŞARET ETTİ
Artvin'de esnaf ziyaretinde bulunan Akşener, Borçka ilçesindeki ziyaretleri sırasında, “Şu gün seçim olur gibi bir öngörüm yok. Genellikle gezdiğimiz yerlerde anladığım kadarıyla ekonomi çok kötü. Ekonomiyi canlandırma imkansız hale gelirse erken seçim, 2022’de bir seçim olabilir gibi bir beklenti var diye konuştu.

"Erken veya geç, 2023'te (seçim) olduğunu varsayın, son zamanlarda yandaş medyaları izleyin, 24 saat taş atılıyor bizlere. Bunun anlamı, seçimin kaybedildiğini fark etmiş olmaları. Ondan dolayı oluyor bunlar. Saldırı, hakaret arttıkça bilin ki seçim gitti attaya…"

24 SAAT TAŞ ATIYORLAR
“Vatandaş seçim istiyor” diyen Akşener, “Son zamanlarda yandaş medyada bize 24 saat taş atılıyor. Bunun anlamı, seçimin kaybedildiğini fark etmiş olmaları” dedi. 

meral akşener erken seçim olur mu erken seçim ne zaman olur akşener artvin