Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya çok ağır sözler!

TAKİP ET

Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de düzenlenen törende Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına tepki gösterdiği bir paylaşımda bulundu. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya yönelik ağır eleştiride bulunan Petekkaya, paylaşımını kısa süre içinde sildi.

Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, TV8’de düzenlenen ödül töreni için dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Instagram hesabı üzerinden kanal sahibi Acun Ilıcalı’yı eleştiren Petekkaya, “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh” ifadesini kullandı.

Petekkaya, Kerimcan Durmaz’ın ‘Peşimde’ adlı şarkısının TV8’de yer alan ödül töreninde ‘En İyi Çıkış’ ve ‘En İyi Klip’ ödülünü almasının ardından tepkisini dile getirdi. Kerimcan Durmaz’ın uçaktaki skandal görüntülerini hatırlatan Petekkaya, “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh” şeklinde bir paylaşımda bulundu. 

Petekkaya’nın paylaşımı ile şoke olan takipçiler şaşkınlığını gizleyemezken ünlü oyuncu kısa süre içinde paylaşımı sildi ve yeni bir video paylaştı. Kırmızı Oda dizisinden bir video paylaşımında bulunan Petekkaya, “Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuhh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak” dedi.

erkan petekkaya acun ılıcalı kerimcan durmaz kırmızı oda tv8