Erhan Yazıcıoğlu'ndan şaşırtan itiraf: "Kızımın kakasını yedim"

TAKİP ET

90'lı yıllara damga vuran "Seç Bakalım" yarışmasıyla ünlenen oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, katıldığı YouTube programında kızının kakasını yediğini itiraf etti.

"Seç Bakalım" yarışmasıyla ünlenen ve Karadayı, Çatı Katı Aşk gibi birçok yapımda rol alan oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Programa Yazıcıoğlu'nun itirafı damga vurdu.

Yazıcıoğlu, ilk eşinden olan kızları Begüm ve Burçak'tan bahsederken kızının kakasını yediğini itiraf etti. Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan Yazıcıoğlu, "Annesi lavaboda k.çını yıkıyor Begüm'ün. 'Senin ben b.kunu yerim' dedim. Biraz da aramız limoniydi eşimle. 'Aman sen de bu ne sevgi' dedi. 'Gel ye de göreyim' dedi. Bu bana söylenir mi? Aldım ve yedim hocam! Vallahi yedim" dedi.

Armağan Çağlayan bu açıklama karşısında şoke oldu ve "Yani o sevgiden değil de hanımefendiyle aranız gergin olduğu için sinirden.." dedi.

Erhan Yazıcıoğlu ise "Tahrikten evet ama sevgiden de yani. O yüzden onlar benim için (kızları) tutkuların en büyüğüdür. Düşünemedim. Süt kokuyor zaten" dedi.

erhan yazıcıoğlu oyuncu armağan çağlayan