Erdoğan, yüzde 74 oy aldığı Kahramanmaraş'ta meydanı dolduramadı!

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği miting ve salon konuşmasında dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı. Erdoğan'ın 'Toplu Açılış Töreni'nde kendisine destek vermeye gelen partililerin, eski mitinglere kıyasla azaldığı görüldü. Erdoğan'ın meydanı dolduramaması günün çok konuşulan konuları arasına girdi. 

Bugün Kahramanmaraş'ta düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda parti örgütü ile buluşarak gündeme ilişkin açıklamar yapan Erdoğan, 'Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada beklediği ilgiyi göremedi. Erdoğan'ın konuşmasını çok az sayıda vatandaş takip ederken, Erdoğan'ın meydanı dolduramaması gündem oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç tarafından servis edilen fotoğraflarda, Erdoğan'ı izlemeye gelenler için ayrılan alanın önemli bir kısmının boş kaldığı ve beklenilen atmosferin yakalanılamadığı da göze çarpıyor.


"TELEVİZYONLARIN KAMERA OYUNLARINA ALDANMAYIN"
CHP'li Öztunç ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş mitinginin gerçek fotoğrafları bunlar. Televizyonların kamera oyunlarıyla kalabalık gösteremeye çalıştığına aldanmayın. Gerçek bu" yorumunda bulundu.


 

erdoğan kahramanmaraş chp ali öztunç