"Erdoğan ulusa değil, pelikancılara seslendi"

TAKİP ET

CHP Grupbaşkenvekili Özgür Özel, Cumhurbaşanı Erdoğan'ın "ulusal sesleniş" konuşmasına çok sert tepki gösterdi. Özel, Pelikan grubuna mesaj verildiğini öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ulusa sesleniş konuşmasına CHP'den tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP Grup başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te yaptığı basın toplantısında Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Özel, "Cumhurbaşkanı ulusa değil, Pelikancılara " seslendi ifadelerini kullandı. İşte Özel'in o açıklamaları:

"Açık söyleyelim konuşma ulusa sesleniş konuşması değildi. Hatta bir partiye de sesleniş konuşması değildi. Çünkü çok eminiz ki AKP'nin üyeleri dahil özellikle de seçmenleri bu konuşmadan hoşnut olmadılar." "Pek çok vatandaşımız, 'böyle bir günde böyle bir gündemde bunlar mı konuşulur' dedi ve isyanını dile getirdi. Millet can derdindeyken Adalet ve Kalkınma Partisi'nin genel başkanı hangi dertteymiş diye tepki gösterdik."

PELİKANCILARA İSTİKAMET GÖSTERİLİYOR
Konuşma tam anlamıyla trollere sesleniş konuşmas, pelikanlara sesleniş konuşmasıydı. Pelikanlara istikamet gösterme, nereden saldırılacak, hangi polemik alanları açılacak, gündem nasıl değiştirelecek konuşmasını hep birlikte dinledik."

 

özgür özel erdoğan pelikan ulusa sesleniş