Erdoğan muhalefete sitem etti: Çağırdık gelmediler

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Tokat'ta Havalimanı'nın açılışında konuştu. Erdoğan, "Çanakkale Köprüsü'nün açılışına muhalefeti de çağırdık, gelin beraber açalım dedik, gelmediler" dedi.

Tokat Havalimanı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete sitem etti. 

Erdoğan, "Çanakkale Köprüsü'nün açılışına muhalefeti de çağırdık, gelin beraber açalım dedik, gelmediler" dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Türk Milleti büyük bir millettir. En zayıf, sıkıntılı döneminde yedi düvelin yüklendiği Çanakkale’yi düşmanlarına mezar eden bir milletiz. O Çanakkale’ye dünyanın 1 numaralı asma köprüsünü yaptık mı? Fiyatı ne biliyor musunuz? 2.5 milyar euro.

Muhalefet konuşuyor. Muhalefeti davet ettik, gelin dedik. Bay Kemal gelmedi. Yanındakiler gelmedi. Gelin de bu heyecanı beraber paylaşalım, gelmediler. Biz milletimizle beraber açtık. Siz de Tokat’tan zaten izlediniz.

Bu millet bunlara layık. Japonya 1 numaralı köprüye sahipti, onu geçtik biz 1 numara olduk. Gençler unutmayın, siz TEKNOFEST gençliğisiniz. Biz de eser ve hizmetleri ülkemize kazandırarak bu aziz millete layık olmayan gayret ediyoruz.

"HAYAT PAHALILIĞI" ÇIKIŞI
Ekonomide büyük mücadele yürütüyoruz. Türkiye yaşadığı hayat pahalılığı sorununu aşacaktır. Hukuki ve idari önlemlerle bu sürecin yükünü azaltmaya çalışıyoruz.

Açgözlülükten kaynaklı fiyat artışlarına karşı önlem alıyoruz. Sabredersek, çalışmaya devam edersek, sağlam durursak, hepimizi güvenli, huzurlu bir geleceğin beklediğinden şüpheniz olmasın.

Günü birlik sıkıntılar kimseyi aldatmasın. Ekonomiden yaşanan çalkantılar tüm dünyada. Bizim diğerlerinden farkımız, biz bu süreci fırsata dönüştürdük. Asgari ücrette yaptığımız zamla en yüksek zammı yaptık.

erdoğan muhalefet köptü tokat havalimanı chp iyi parti