Erdoğan memurlara seslendi: Sakın ha, bu oyuna gelmeyin

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara "Kanunsuz emirlere uymayın" çağrısı yapmasının ardından memurlara seslendi. Erdoğan, "Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun? Ülkemin memuruna sesleniyorum; sakın ha, bu oyuna gelmeyin. Siz memur olarak görevinizi yaptığınız müddetçe bunlar kılınıza dokunamaz" dedi.

AKP Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, memurlara seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun memurlara "Kanunsuz emirlere uymayın" çağrısı yapmasının ardından konuşan Erdoğan, "Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun? Ülkemin memuruna sesleniyorum; sakın ha, bu oyuna gelmeyin" dedi.

“SEN KİMSİN DE BENİM MEMURUMU TEHDİT EDİYORSUN”
"Kadrolu militanlarını öne sürerek üniversite gençliğimizi provoke etmek istediler. Neler demediler memurlara, öğretmenlere, tehdit ettiler. Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun? Sen kimsin de bu ülkede alnının akıyla gelip bir kariyer almış memuru tehdit ediyorsun?

"SAKIN HA, BU OYUNA GELMEYİN"
Ülkemin memuruna sesleniyorum; sakın ha, bu oyuna gelmeyin. Siz memur olarak görevinizi yaptığınız müddetçe bunlar kılınıza dokunamaz. Bunlar sadece şu anda yönetiminde olduğu belediyelerde işçi kardeşlerimizi atıyorlar. Bunun bedelini de ödeyecekler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, çıkacak. Toplumumuzun hiçbir kesimi yok ki CHP’nin yalan terörüne maruz kalmasın.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçen cumartesi günü sosyal medya hesabından, “Bu ülkenin bürokratlarına sesleniyorum, halkımızı da şahit olmaya davet ediyorum” diye başlayan ve kamu görevlilerinin “kanunsuz emirlere uymamaları”nı içeren bir video paylaşmıştı.

erdoğan memur bürokrat kılıçdaroğlu