Erdoğan'la masa tenisi videosu gündem oldu: Yüz binlerce kez izlendi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masa tenisi oynarken raketi tutma şekliyle ilgili çekilen bir video sosyal medyada gündem oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masa tenisi oynarken raketi tutma şekli çok konuşulmuştu.

TikTok'ta Deniz izibüyük isimli bir kullanıcının Erdoğan'ın raket tutuşuyla ilgili çektiği video gündem oldu.

Sosyal medyada hızla yayılan video 1.5 milyondan fazla izlendi.

İşte o video:

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın masa tenisi oynadığı sıradaki raket tutuşunu Nitelikli Fikri Tapu'ya (NFT) dönüştürmüştü.

Masa tenisi oynarken raketi tutuş stili hakkında Erdoğan, "Çinlilerin, Japonların tutuş stili benimki gibi, ben onları örnek alıyorum. Fena da değil, işe yarıyor" demişti.

Erdoğan, "Dünyada masa tenisinde çok farklı stiller var. Türkiye'nin klasik bir raket tutma tarzı vardır, dünyada da o tarz kullanılır. Raketin sap kısmından tutulur. Çinlilerin, Japonların tutuş stili benimki gibi, ben onları örnek alıyorum. Fena da değil, işe yarıyor. Yurttaki masa tenisinde Voleybol Milli Takımımızın koçuyla oynadık. 'Sen iyi oynuyorsun' dedi, 'Yok senin kadar değil' dedim, 'Yok yendin beni' dedi. Futbolda da plase, trivela vardır. Kendine özgü netice alışları var. Ben de raketle bu noktada işime yaradı, iyi de gidiyor. Bundan sonraki süreçte diğerini öğrenecek halim yok" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan masa tenisi