Erdoğan konuştu: "Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyorlar. Ey CHP…"

TAKİP ET

Aydın'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyorlar... Ey CHP'nin atıkları biz bu yola girerken kefenimizle çıktık. Bizi korkutamazsınız" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, açıklamaları sırasında CHP'ye yüklenirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Erdoğan şöyle konuştu:
"Menderes’e son nefesini verdiren darbeciler de, tek parti faşisti artıkları da ya hiç hatırlanmıyor ya da lanetle anılıyor. Bugünün CHP’si o günün bedelini ödemesi gereken atıklardır. Aydın bu CHP’ye prim vermemeli. 2023’te Aydın inanıyorum ki CHP’ye faturayı çok ağır kesmelidir. Menderes mektubunda da belirttiği gibi ölüsünde bile onları silip süpürmüştür.

“ERDOĞAN’IN AKIBETİ DE MENDERES GİBİ OLACAK DİYORLAR…”
Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma mücadelesinde son 20 yılda attığımız her adımda Menderes’i yad etmemizin sebebi bu onurlu duruşudur. Ülkemizin kalkınmasını engelleyen zihniyet bu günde kendini belli ediyor. Ne diyorlar Erdoğan’ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyorlar. Ey… CHP’nin atıkları biz bu yola çıkarken beyaz kefenimizi giyerek çıktık. Bizi bu tür tehditlerle korkutamazsınız.

"DİKİLİ BİR AĞAÇLARI VAR MI?"
CHP'yi kuşatan zihniyet her fırsatta ülkesini dışarıya şikayet etmeyi siyaset kisvesi altında sürdürüyor. Ülkenin bir adım ileriye gitmesi için gündeme getirdikleri tek projeleri yokken, ülkelerin yönetimine talipmiş. Şu CHP'nin bu ülkede yaptığı ne var? Dikili bir ağaçları var mı?

Şimdiden 2023'e çok iyi hazırlanmamız lazım. İttifakın bir tarafına milletvekilleri teröristlerle oynaşan partiyi diğer tarafına şehit yakınlarına küfreden milletvekillerini baş tacı yapan sözde milliyetçi partiyi almışlar, arkalarına kırık dökük kim varsa takmışlar, nereden geliyorsunuz diye sorsanız... Kırk kafadan kırk ayrı ses çıkar, istikameti sorsanız...  Kırk kafadan kırk ayrı ses çıkar... Ne yapacaksınız deseniz kimseden ses çıkmaz böyle bir hazırlıkları yok. 

erdoğan menderes chp kılıçdaroğlu akp kefen