Erdoğan'ın yemin töreni nedeniyle Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni nedeniyle Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni nedeniyle Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bazı yolların ihtiyaç halinde trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, yarın saat 10.00'dan itibaren aşağıda belirtilen yollar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak: Akdeniz Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Anıt Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Gençlik Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Turgut Reis Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Cumhurbaşkanlığı Bulvarı ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Sakıp Sabancı Bulvarı'ndan Söğütözü Caddesi'ne bağlanan tüm varyantlar. Ayrıca, aşağıdaki yollar da ihtiyaç halinde çift yönlü olarak trafiğe kapatılabilecek: Söğütözü Caddesi ve bağlantılı cadde, sokak ve varyantlarının tamamı, Söğütözü Caddesi'nden Sakıp Sabancı Bulvarı'na ve Dumlupınar Bulvarı'na bağlanan tüm varyantlar, Alparslan Türkeş Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Beştepe Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Yaşam Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için öncelikle toplu taşıma araçlarını kullanmalarının önemine dikkat çekildi.