Erdoğan'ın torunlarıyla fotoğrafı satışa çıkarıldı: En yüksek fiyat

TAKİP ET

Ara Güler imzalı fotoğraflar Phebus Müzayede Evi tarafından satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılanlar arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunlarıyla fotoğrafı da bulunuyor. Erdoğan'ın fotoğrafı en yüksek açılış fiyatına sahip.

İnternet üzerinden müzayede düzenleyen Phebus Müzayede Evi, bir seri Ara Güler imzalı fotoğrafı satışa çıkardı.

Ara Güler’in çalışmalarında önemli bir yer tutan, yazar-sanatçı portrelerinden Edip Cansever ve Behçet Necatigil ile Zeki Müren’i sahnede gösteren bir fotoğraf 28 Mart tarihinde sona erecek müzayedede yer alıyor.

Hürriyet'ten İhsan Yılmaz'ın aktardığına göre satışa çıkan fotoğrafların arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir fotoğrafı da yer alıyor.

ERDOĞAN'IN FOTOĞRAFI EN YÜKSEK AÇILIŞA SAHİP
Erdoğan’ı torunları ile birlikte gösteren fotoğraf 25 bin lira ile müzayedenin en yüksek açılışına sahip. Ara Güler’i bu kart baskıyı imzalarken gösteren fotoğraf da kanıt olarak yanında veriliyor.

Fotoğraf 2015 yılında çekilmişti. Çekimler Ara Güler’in talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutunda gerçekleşmişti. Güler, konutun oturma odası, kütüphane ve çalışma odasında, Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve torunları Ahmet Akif ile Mahinur’un fotoğraflarını çekmişti.

erdoğan torunları müzayede ara güler satış açılış fiyatı cumhurbaşkanı