Erdoğan'ın sözleri Neşet Ertaş'ı hatırlattı

TAKİP ET

"Müsaade ederseniz" dedikten sonra ceketini çıkaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri, Neşet Ertaş'ın, bir konserinde 'Saygısızlık olmasın ceketimi çıkartabilir miyim' sözlerini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen "TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni"nde konuştu.

Erdoğan'ın "Müsaade ederseniz" dedikten sonra ceketini çıkarmasının ardından Neşet Ertaş’ın bir konserinde hafızalara kazınan “Saygısızlık olmasın ceketimi çıkarta bilir miyim” sözleri akıllara geldi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı ceketini çıkarttıktan sonra "Önceleri Batı'da siyasetçisinden medyasına kadar her kesimde ülkemizle ilgili demokrasiyle, hakkaniyetle, nezaketle bağdaşmayan o kadar görüş ifade ediliyor ki takip etmekten ve cevap vermekten biz yorulduk. Bir diğer sıkıntı da Batı'da güçlü siyasi kadroların kalmamış olmasıdır. Siyaseti çadır sirki seviyesine düşüren kalibresiz tipler yüzünden Batı da her alanda hızla irtifa kaybediyor” diyerek eleştirilerini sertleştirdi. 

Erdoğan İzmit ceket Neşet Ertaş