Erdoğan'ın son durumu nasıl? Erdoğan koronavirüs sürecindeki son durumu paylaştı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, sağlık durumuyla ilgili son bilgileri parti mensuplarıyla yapılan bir toplantıya telefonla bağlanarak açıkladı. Erdoğan, "Bizi eve hapsettiler" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın son durumu merak ediliyordu. Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş'ta düzenenlen gençlik buluşmasına telefonla bağlanarak son durumuna ilişkin bilgiler verdi. 

Bir kafeteryada düzenlenen etkinlikte gençlere hitap eden AKP Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, cep telefonuyla parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak, gençlerin kendisine geçmiş olsun dileklerini iletmek istediğini söyledi.

ERDOĞAN: "BİZİ EVE HAPSETTİLER"
Ünal daha sonra telefonun hoparlörünü açarak partililere dinletti. Erdoğan, koronavirüsten dolayı hiç alışık olmadıkları bir süreçle karşı karşıya olduklarını ifade ederken, 'Bizi eve hapsettiler' ifadelerini kullanması dikkat çekti.

İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"Malum bu vaka sebebiyle alışmadığımız bir sürecin içindeyiz. Çünkü ben istirahatlere pek alışık değilim, şimdi böyle bir durum oldu, yani bizi eve hapsettiler. Fakat bu hapis hayatından da kurtulacağız inşallah. Doktorlarımız, 'Fazla uzun sürmez. Çünkü bu Omicron uzun sürmüyor' diyorlar. Şu anda evde istirahatlıyım, çalışıyoruz. Ve sizlerle bu vesileyle en azından telefon vasıtasıyla da olsa görüşme fırsatını bulduk. Tabii, Kahramanmaraş bizim canımız ciğerimiz. 2023'te Kahramanmaraş Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda geçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok yola devam diyoruz. Türkiye genelinde tüm gençlere örnek olacak çalışmaları Kahramanmaraş gençliğinin gerek teşkilat bünyesinde, gerek üniversitelerde ortaöğretimde ortaya koymak suretiyle bir önek teşkil etmesini özellikle sizlerden rica ediyorum."

erdoğan erdoğan son durumu erdoğan sağlık durumu erdoğan koronavirüs