Erdoğan'ın masasındaki 'AKP'ye neden kızgınsınız' anketi: Suriyeliler ilk sırada!

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, büyükşehirlerde "AKP'ye neden kızgınsınız" diye anket yaptırdıklarını söyledi. Özhaseki, seçmenlerin en çok Suriyeliler konusunda şikayetçi olduğunu açıkladı.

Erdoğan'ın masasındaki anketten çarpıcı sonuçlar çıktı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bazı büyükşehirlerde 'AKP'ye neden kırgınsınız?' diye anket yaptıklarını söyledi.

İktidara yakınlığı ile bilinen Türkiye gazetesinin haberine göre Özhaseki, belediyeleri kaybettikleri Antalya, Ankara, Adana, İstanbul ve Mersin gibi büyükşehirlerde yaptırdıkları "AKP'ye neden kırgınsınız" anketinin sonuçlarını açıkladı.

SURİYELİLER İLK SIRADA
Özhaseki, "İstanbul'da birinci sırada Suriyeli sığınmacılar, ikinci sırada ekonomik meseleler, Ankara'da da birinci sırada ekonomik, ikinci sırada Suriyelilerle ilgili meseleler çıktı. Biz şimdi bunları birebir takip ediyoruz" dedi.

Mehmet Özhaseki, "Ben artık AKP'den vazgeçtim' diyen yok. 'Ümidiniz yok mu AKP'den? Vaz mı geçtiniz?' diye soruyoruz, asla 'evet' cevabı yok. 'Bu sorunları kim çözecek' diye soruyoruz, yüksek oranda 'AKP çözecek' diyorlar" diye konuştu.

ERDOĞAN'IN OY ORANI
Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusuna da değinen Özhaseki, "Cumhurbaşkanımızın ismiyle yapılan anketlerde, çok açık ara Cumhurbaşkanımız önde. Yüzde 50'yi çok rahat geçebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

mehmet özhaseki akp erdoğan istanbul ankara suriyeliler