Erdoğan'ın Malatya'daki sinirli tavırları dikkat çekti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Malatya'da deprem konutları temel atma töreninde yaptığı konuşmada sinirli tavırları dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen, deprem konutları temel atma ile 1442 konut, 250 köy evi ve 47 dükkânın anahtar teslim törenine katıldı.

Malatyalıların ramazan ayını, gelecek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl ramazan ayını Malatya'nın da aralarında bulunduğu şehirlerde yaşanan depremler sebebiyle buruk geçirdiklerini söyledi.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nerede olursak olalım, hangi işle uğraşırsak uğraşalım kalbimiz de kafamız da hep burayla, buradaki insanlarımızla. Biz asla bu depremi unutmadık. Depremde kaybettiğimiz canları unutmadık, deprem yıkıntıları altında kalan hayalleri unutmadık. Ölenleri geri getiremeyiz ama onun dışındaki tüm kayıpları telafi etmekte kararlıyız" diye konuştu.

SUNUCUYU AZARLADI

Tören alanında bekleyen Erdoğan, anahtar teslimi için bir çifti davet etmesi için sunucuya seslendi. Sunucunun bir süre beklemesine sinirlenen Erdoğan, "Çağırsana ya, ne duruyorsun" dedi. 

SİNİRLİ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tören sırasındaki sinirli tavırları dikkat çekti. Canlı yayına yansıyan görüntülerde Erdoğan, "Evi gördün mü" diye sorduğu vatandaşın kendisini duymaması üzerine sesini yükselterek terkar sordu.

 Yine Erdoğan'ın mikrofonunun sesinin kapalı olması üzerine defalarca mikrofona vurarak açmalarını istediği görüldü.

İşte o anlar:

Erdoğan Malatya