Erdoğan'ın Kocaeli İzmit'teki araç konvoyu vatandaşlar tarafından görüntülendi: "Sayana ödül var"

TAKİP ET

Toplu açılış töreni için 3.5 yıl sonra ilk defa İzmit'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın araç konvoyu, vatandaşlar tarafından görüntülendi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.5 yıl sonra ilk kez Kocaeli İzmit'e gitti.

Gebze Bilişim Vadisi'nde 'Sanayi ve Teknolojinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne katılan Erdoğan, daha sonra İzmit Milli İrade Meydanı'nda 'TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın Kocaeli'deki onlarca araçlık konvoyu ise dikkat çekti. Konvoyun uzunluğu, İzmitli vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sonu gözükmeyen onlarca araçlık konvoyunun geçiş anını paylaşan bir vatandaş, "Konvoyda kaç araba vardı? Sayana ödül var" notunu düştü.

Erdoğan'ın konvoyunda 2 otobüs, 2 ambulans ve onlarca koruma ile polis aracının olduğu görüldü.

İşte o görüntüler:

VAN SOKAKLARINDAKİ KONVOYU DA GÜNDEM OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11 Haziran'da toplu açılış töreni için gittiği Van'da da olağanüstü önlemler alınmıştı. Miting alanına giderken Erdoğan'a Van sokaklarında en az 60 araçlık konvoy, 4 ambulans, 1 itfaiye aracı ve biri alçak diğeri yüksek irtifadan uçan 2 helikopter eşlik etmişti.

Erdoğan'ın Van sokaklarındaki onlarca araçlık konvoyu gündem oldu

NEW YORK'TAKİ KONVOYU

Eylül 2021'de 76. Birleşmiş Milletler Genel Kurul Toplantısı'na katılmak için ABD'nin New York şehrine giden Erdoğan'ın konvoyu yine çok konuşulmuştu.

Erdoğan'ın New York sokaklarındaki onlarca araçtan oluşan konvoyu sosyal medyada gündem olmuştu.

Erdoğan'ın New York'taki araç konvoyu gündemde

Erdoğan Kocaeli İzmit konvoy araba araç konvoyu AKP Cumhurbaşkanı