Erdoğan'ın fotoğrafı dikkat çekti: Şahin Akdemir'in ailesinin evine gitmedi mi?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris'te çıkan orman yangınına gönüllü olarak destek veren ve yangın söndürme mücadelesinde yaşamını yitiren 25 yaşındaki Şahin Akdemir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Akdemir ailesinin evinde yer alan Cumhurbaşkanlığı forsu ve deri koltuk dikkat çekti. 

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına gönüllü olarak katılan 25 yaşındaki Şahin Akdemir, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam konvoyu ile gittiği ve itfaiye ekiplerini konvoy geçişi sırasında beklettiği Marmaris ziyaretinde, Akdemir’in ailesine de başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi. 

AKP’nin resmî hesabı; Erdoğan’ın, Akdemir ailesini taziye ziyaretinde bulunduğu anları sosyal medyada paylaşmasının ardından fotoğraflarda çarpıcı bir ayrıntı fark edildi. Fotoğraflarda yer alan Akdemir ailesinin evinde Cumhurbaşkanlığı forsu ile deri koltukların göze çarpmasıyla sosyal medyada Akdemir ailesinin Cumhurbaşkanına ait bir makamda ağırladığı öne sürüldü. 

Görüntüleri, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te yangın söndürme ekiplerine su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu” açıklamasıyla sosyal medyada paylaşan AKP’nin resmî hesabı ise iddialar için bir açıklamada bulunmadı. 

AKP'nin paylaşımı şöyle;


Gelen tepkilerin bazıları şu şekilde;






 

erdoğan şahin akdemir ziyaret marmaris akp