Erdoğan'ın canlı yayınında prompter krizi!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecilerin sorularını yanıtladığı canlı yayında prompter krizi yaşandı. Canlı yayını esnasında kameranın açısı yanlış ayarlanınca Erdoğan'ın karşısındaki prompter ekranından gazetecilerin sorularına hazır cevap verdiği ortaya çıktı. 

Erdoğan’ın katıldığı canlı yayında kameranın yanlış açıdan bağlantı kurması sonucu gazetecilerin sorularını yanıtladığı prompter gözüktü. Gazetecilerin arkasında yer alan ve Erdoğan’ın karşısında bulunan prompterın canlı yayında gözükmesinden 20 dakika sonra Erdoğan'ın konuşması sırasında durakması da dikkat çekti. 

Erdoğan’ın duraksadığı anda canlı yayında "Vatandaşımız çok farklı yöne doğru…” şeklinde konuşurken bir anda duraksadı. Arkadan gelen bir sesin “sevk ediliyor” dediği duyulurken Erdoğan, kısa bir süre beklemenin ardından cümlesini “adeta evriliyor” diye sonlandırdı. 

“ERDOĞAN, BANA EDECEĞİN HAKARETLERİ BİLE PROMPTERA YAZIYORSUN”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın katıldığı canlı yayında prompterın gözükmesi üzerine “Erdoğan, bırak ‘sorulara’ vereceğin cevapları, bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun. Bir ilçe sular altında, ciddi felaket haberleri peş peşe geliyor ama senin ülkeyi yönetme kapasiten yok. Gazeteci fısıldaması ile söyleşi de gördü ülke sayende…” şeklinde paylaşım yaptı.

erdoğan prompter canlı yayın akp ak parti