Erdoğan'ın Ankara Ayaş'taki iftar ziyaretine 2 helikopter ve onlarca zırhlı araçla gittiği ortaya çıktı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Ankara Ayaş'ta hayvancılıkla uğraşa Bekir Dikmen ve ailesinin iftar sofrasına konuk olmuştu. Ajansların "Sürpriz ziyaret" olarak duyurduğu ziyarete Erdoğan'ın 2 helikopter ve zırhlı araçlarla geldiği ortaya çıktı. Ayrıca evdeki sandalyeler ile Saray'daki sandalyelerin benzerliği dikkat çekti. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Ayaş ilçesindeki Ilıca Köyü'nde hayvancılıkla uğraşa Bekir Dikmen ve ailesini ziyaeret etmiş, iftar sofralarına konuk olmuştu. Ajansların "Sürpriz ziyaret" olarak duyurduğu iftar ziyaretine dair görüntüler ortaya çıktı.

Erdoğan'ın köye 2 helikopter ve onlarca zırflı araçla gittiği görülürken, Ayaş Belediyesi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın helikopterle geldiğini doğruladı. İşte o görüntüler;
Ayaş Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ayaş Ilıca Mahallesine helikopterle gelen sayın Cumhurbaşkanımızı, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'yi muhtarlarımız ve vatandaşlarımız karşıladı" denildi. 



Erdoğan'ın helikopterle geldiğine dair paylaşılan görüntülerden bazıları da şu şekilde:



İFTAR SOFTASINDAKİ SANDALYELER SARAY'DAKİLERLE AYNI MI?
Erdoğan'ın iftar softasından basına servis edilen görüntülerde de bir detay dikkat çekti. Sofradaki sandalyeler ile Erdoğan'ın sarayındaki sandalyelerin aynı olduğu görüldü. Ajansların "Sürpriz ziyaret" diyerek duyurduğu ziyarete önceden hazırlık yapıldığı anlaşıldı.

İşte o görüntülerden bazıları;

*İftara gittiği evdeki sandalyeler


ankara iftar ayaş erdoğan ak parti cumhurbaşkanı iftar ziyareti helikopter araba bekir pakdemirli haycancılık