Erdoğan gençlere seslendi: İmkanınız olursa dünyayı gezin

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Fatih'te gençlere seslendi. Erdoğan, "Yakın çevrenizden başlayarak ülkemizi, imkanınız olursa dünyayı gezip görmek, farklı kültürleri tanımak için şartlarınızı zorlayın" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde düzenlenen “Fatih’te Genç Projeler” programında konuştu. Erdoğan gençlere seslendi.

Erdoğan, "Yakın çevrenizden başlayarak ülkemizi, imkanınız olursa dünyayı gezip görmek, farklı kültürleri tanımak için şartlarınızı zorlayın" dedi.

“İnternet, sosyal medya ve benzeri alanlardan istifade ederken gerçek hayattan kopmamalarını istiyoruz” diyen Erdoğan, şu önerilerde bulundu:

"Mesela kağıda basılı kitapları masanızdan, çantanızdan asla eksik etmeyin. Spora mutlaka her gün düzenli olarak vakit ayırın. Demli bir çay veya güzel bir aromalı kahve eşliğinde yapılan karşılıklı sosyalleşmeyi asla ihmal etmeyin.

Yakın çevrenizden başlayarak tüm şehirleriyle ülkemizi, imkanınız olursa dünyayı gezip görmek, farklı kültürleri tanımak için şartlarınızı zorlayın. Bunları yaptığınızda diğer mecraların önünüzde bambaşka kapılar açtığını göreceksiniz."

erdoğan gençler dünya gezin sosyalleşme