Erdoğan geldiği için yol trafiğe kapatıldı, vatandaşlar kornaya basarak protesto etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan geldiği için Kahramanmaraş yolu çift yönlü trafiğe kapatıldı. Dakikalarca yolda mahsur kalan vatandaşlar, araç kornasına basarak durumu protesto etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuşmak için Kahramanmaraş'a geldi.

Erdoğan’ın programı öncesi emniyet güçleri birçok güzergahı trafiğe kapattı. Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de Erdoğan’ın konvoyunun geçeceği iddiasıyla yol iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Gazeteci İsmail Saymaz da, Erdoğan'ın gelmeden önce Kahramanmaraş yolunun trafiğe çift yönlü olarak kapatıldığını belirtti. Saymaz'ın sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde, dakikalarca yolda mahsur kalan vatandaşların korna çalarak tepki gösterdiği görüldü.

Saymaz, "Erdoğan, Türkoğlu’na gelecek diye Kahramanmaraş yolu çift yönlü trafiğe kapatıldı, saatlerdir hareket edemeyen yurttaşlar mağdur edildi. Erdoğan gelecek diye Kahramanmaraş yolu trafiğe kapatıldığı için mahsur kalan vatandaşlar şu an korna çalarak, bu işgüzarlığı protesto ediyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Kahramanmaraş