Erdoğan, gazetecilere çikolata ikram etti: "Kız, gel gel, bunu her yerde bulamazsın"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayram namazı çıkışında kendisini takip eden gazetecilere çikolata ve tatlı ikram etti. "Kız, gel gel, bunu her yerde bulamazsın" diyerek basın mensuplarına seslenen Erdoğan, "Bak şu bitter, şu da sütlü" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayram namazını Ayasofya Camii'nde kıldı. Erdoğan, bayram namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Erdoğan, açıklamalarını ardından gazetecilere çikolata ve tatlı ikram etti. "Kız, gel gel, bunu her yerde bulamazsın" diyerek basın mensuplarına seslenen Erdoğan'ın "Bak bu bitter, bu da sütlü" dediği anlar da duyuldu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Dün akşam söylenmesi gereken ne varsa Karadeniz doğalgazıyla ilgili söyledik. Öncelikle bir ay ardından da bir yıl olmak üzere ücretsiz şekilde Karadeniz gazını milletimizle buluşturacağız.

Tüm rezervimiz bereketli olsun. Ülke genelinde Enerji Bakanlığı doğalgazın girmediği il ilçe bırakmayacak. Şu an itibarıyla da bir taraftan sismik araştırmalar, sondaj çalışmaları devam ediyor. Bu rezervi artırmak, üretimi artırma noktasında.

Adaylarımızın yoğun çalışmaları var. Bayram sonrası açılış ve mitinglere ağırlık vereceğiz. Bütün hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı bir şekilde tamamlamak. Bu şekilde inşallah kalan süreyi dolduracağız.

İnşallah yarın Nur Dağı’ndayım oradan Gaziantep’e geçeceğim. Eğer yetiştirebilirsem Hatay’a da geçeceğim. Açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğim. Şehir mitinglerimizi de Artvin, Rize’den başlamak üzere Samsun, Trabzon devam edeceğim. Gidilmemiş il bırakmak istemiyoruz.

AKP İLÇE BİNASINA SALDIRI

Biz terör bölgelerinde bunları zaten AK Parti olarak çok yaşadık. Bu konuda çok şehitler de verdik. Bunlardan bihaber olan bazı parti başkanları kendilerine İstanbul'da saldırı olunca bunu ranta dönüştürme içine girdiler. Biz tüm tedbirlerimizle siyasette bu işlere yabancı değiliz, ilk defa olan şeyler de değil. İçişleri, Emniyet bu eşkiyayı anında yakaladılar. Gereken şeyler de yargıda yapılıyor.

Erdoğan bayram namazı çikolata