Erdoğan, Ekrem İmamoğlu ve Fatih Terim, cenazede bir araya geldi

TAKİP ET

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi için cenaze töreni düzenlendi. Törene İBB Başkanı İmamoğlu ve Fatih Terim de katılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan tören öncesi iki isimle de tokalaştı.

aşakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ hayatını kaybetti. İstanbul Fatih Camii'nde bugün cenaze töreni düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Teknik Direktör Fatih Terim, Teknik Direktör Abdullah Avcı, Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Okan Buruk, futbolcular Arda Turan, Mesut Özil, Başakşehir Kulübü futbolcuları, teknik heyeti, Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile Gümüşdağ ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Cenaze töreni öncesi en dikkat çeken an ise Erdoğan'ın tokalaştığı isimler oldu. Erdoğan, sırayla Fatih Terim ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile tokalaştı.

Fethiye Gümüşdağ için cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Fethiye Gümüşdağ'ın tabutuna Erdoğan da omuz verdi. Fethiye Gümüşdağ, Etiler Ulus Mezarlığı'na defnedildi.

Erdoğan Ekrem İmamoğlu Fatih Terim cenaze tokalaştı