Erdoğan'dan "Selfie yapalım" diye bağıran vatandaşa: "Bir dur da"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mitinginde konuşma yaptığı sırada "Selfie yapalım" diye bağıran vatandaşa "Bir dur da" diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Ankara Mitingi'ne katıldı. Erdoğan, konuşma yaptığı sırada ise dikkat çeken anlar yaşandı.

Mitingi sahne yanından takip eden bir vatandaş, Erdoğan konuşurken "Başkanım bir selfie çekinelim mi" diye bağırdı. O sırada duraksayan Erdoğan, "Bir dur da" diye yanıt verdi.

İşte o anlar:

DANIŞMANINA SİNİRLENDİĞİ ANLAR KAMERAYA YANSIMIŞTI

Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu SGK Genel Müdürü olduğu dönem üzerinden bir videoyla eleştirmek isterken teknik bir aksaklık yaşandı. Erdoğan, hazırlanan video için "Bir görün… Savaş Ay'ı da rahmetle analım" dedi.

Bu sözlerin ardından Erdoğan videonun yayına verilmesini bekledi ancak bir türlü yayına girilemedi. Bu esnada yayına Erdoğan'ın; danışmanı Orhan Karakurt'a "Ulan Orhan, ulan Orhan" dediği sesler yayına yansıdı.

Erdoğan daha sonra kalabalığa, "Yine bir teknik arıza… Ama zaten sizler konuyu gayet iyi biliyorsunuz. Anlatmaya gerek yok" dedi. Erdoğan'ın izletmek istediği video teknik aksaklığın giderilmesinin ardından gecikmeli de olsa yayına verildi.

Erdoğan Ankara selfie