Erdoğan'dan partisine sitem: "Bana kalmasın bu konular"

TAKİP ET

Erdoğan başkanlığında toplanan AKP MYK'da Sezen Aksu ve Sedef Kabaş konuları gündeme geldi. Sezen Aksu konusunda partisine sitem eden Erdoğan, "Bana kalmasın bu konular' dedi.

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda gazeteci Sedef Kabaş’ın sözleri ve Sezen Aksu'nun şarkısı gündeme geldi.

ERDOĞAN'DAN SİTEM
Bazı kurmaylar, Sezen Aksu’nun bu şarkı sözlerini 5 sene önce yazdığı ve Sedef Kabaş’tan ayrı değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Erdoğan’ın da bunun üzerine “Konuşun tabii, bana kalmasın bu konular” dediği öğrenildi.

"GÜZEL BİR İVME KAZANDIK"
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, toplantıda ayrıca Erdoğan’ın, “Gündem belirleme konusunda güzel bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirelim” ifadesini kullandığı belirtildi.

Erdoğan geçen gün, isim vermeden "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" diyerek Sezen Aksu'yu hedef almıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli ise “Serçeysen serçeliğini bil, sakın kuzgunluğa heves etme” sözleriyle Sezen Aksu’ya yüklenmişti.

erdoğan parti akp myk sezen aksu sedef kabaş