Erdoğan'dan Meral Akşener'e skandal sözler: "Dua et ki Rize'de fazla ileriye gitmediler!"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Meral Akşener'e yönelik provokasyona skandal sözlerle destek verdi. Erdoğan, Akşener'e "Gelin hanıma memleketim Rize'de gayet güzel ders verdiler. Dua et ki fazla ileriye gitmediler" dedi.

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'e yönelik Rize'deki provokasyonu savundu.

Akşener'e yönelik provokasyona skandal sözlerle destek veren Erdoğan, "Gelin hanıma memleketim Rize'de gayet güzel ders verdiler. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler" dedi.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;
"Gelin hanım beni Netanyahu'nun yanına koyuyor, onun ardından memleketim Rize'ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel bir ders veriliyor. Ve nerede, nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım. Burası Rize, sen Rize'ye kalkıp da Rize'nin uşağına bu şekilde hakaret edip onu Netanyahu gibi bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan yapılacak budur. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizelinin edebini, adabını gösterir. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler. Bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez"

erdoğan akşener meral akşener rize ikizdere iyi parti