Erdoğan'dan canlı yayına damga vuran Öcalan sözleri

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın teröristbaşı Öcalan hakkındaki sözleri yayına damga vurdu. İşte Erdoğan'ın teröristbaşı Öcalan hakkındaki açıklamaları...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV-StarTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın kullandığı ifadeler ise canlı yayına damga vurdu.

Erdoğan, "Edirne'deki İmralı'dakine hesap verecek" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Onu aslında Abdullah Öcalan'a sormak lazım. Öcalan'ın Demirtaş'ın verdiği mesajlardan rahatsız olduğu bir gerçek. Terör örgütüne sırtlarını yasladıklarını hatırlayın" dedi. Erdoğan, sözlerinin üzerine sorulan "Devletin böyle bir bilgisi mi var?" sorusuna ise "Var ki söylüyorum" diyerek karşılık verdi.
  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Eğer İmralı’dakini çıkarmanın peşindeysen orada duracaksın. Sakın ha…" sözlerine de yanıt veren Erdoğan, "Bu hanımefendinin böyle bir iftirada bulunması siyaset değil, yalandan medet ummaktır. Hanımefendi sözlerimizi işine geldiği gibi anlıyor, çünkü işine HDP'ye verdiği sözler geliyor" dedi. 

Meral Akşener ise Erdoğan'ın Öcalan hakkındaki sözlerine Twitter'dan yanıt vererek, "Allah muhabbetinizi artırsın" ifadelerini kullandı.

erdoğan canlı yayın ntv öcalan imralı pkk terörist demirtaş teröristbaşı akp cumhurbaşkanı