'Erdoğan'dan başkasına oy vermem' diyen pazarcı: "Benim sorunum değil, biz de çalıyoruz"

TAKİP ET

Erdoğan'ı desteklediğini söyleyen bir pazarcının sözleri sosyal medyada gündem oldu. Sokak röportajında yöneltilen soruya karşılık vergi kaçırdığını itiraf eden pazarcı, 'Ben her şeyi bu adamın sayesinde kazandım. 'Çalıyorlarmış' benim sorunum değil kardeşim. Biz de çalıyoruz. Biz de vergi kaçırıyoruz burada. 100 tane mal satıyoruz, 20 tane fiş kesiyoruz. Yalan mı kardeşim. Çalmayan var mı Allah aşkına?' ifadelerini kullandı.

Yazıyor TV'nin YouTube kanalında yayınlanan sokak röportajında  ‘her şeyini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu’ olduğunu vurgulayan vatandaş, yöneltilen soruya karşılık "Şu elimi kessem Tayyip Erdoğan’dan başkasına oy vermem. Ben her şeyimi onun sayesinde kazandım. Çalıyorlarmış. Benim sorunum değil kardeşim. Neyini çalıyormuş Allah aşkına… Çalıyorsa Allahla onun arasında" dedi.

"ALLAH BU ADAMI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

Marketçisi de çalıyor, (BİM'i de, ŞOK'u da A101'i de çalıyor). Dürüst olmak lazım. Allah bu adamı başımızdan eksik etmesin. 50 tane de oyum olsun Recep Tayyip Erdoğan. Başka da yok kardeşim.

Bu kadar iş yapıyoruz, Nankörlük yapıyoruz. Benim işim var çok şükürler olsun. Allah'ıma bin şükürler olsun çorbam çıktı. Oğlumla geldim buraya kazandım kazanacağımı. Bir yevmiyemizi aldık gidiyoruz. Nankörlüğe ne gerek var ya.”

Biz de çalıyoruz, biz de vergi kaçırıyoruz. 100 tane mal satıyoruz, 20 tane fiş kesiyoruz. Yalan mı kardeşim? Çalmayan var mı Allah aşkına. Dürüst olmak lazım. Allah bu adamı başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

BEKAROĞLU: "ERDOĞAN NİÇİN YÜZDE 25'İN ALTINA DÜŞMÜYOR SORUSUNUN CEVABI"

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, videoya yaptığı yorumda, ”Öyle bilimsel araştırmalara, derin analizlere gerek yok, işte ‘Erdoğan niçin yüzde 25’in altına düşmüyor?’ sorusunun cevabı” dedi.

İŞTE O SOKAK RÖPORTAJI:

 

recep tayyip erdoğan sokak röportajı gündem pazarcı vergi halk pazarı