Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda geri adım attı: Pistler belki de kalacak

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı hakkında yeni açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Bir ihtimal pistleri kaldırmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Kütüphanesi’nde gençlerle buluşmasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atatürk Havalimanı tartışmasına ilişkin yeni açıklama yapan Erdoğan, "Bir ihtimal pistleri kaldırmayacağız. Pistler belki de kalacak"  dedi.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"Millet Bahçesi herkesi çok mutlu edecek. Bütün o bölgeye Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi olarak, gelip orada hafta sonlarını geçirebilecek aileler olacak. Bütün bunlarla oyun parklarıyla kültürel parklarıyla, orası çok ciddi bir güç, devşirecek. O bölge Millet Bahçesi noktasında fakir. Şu anda bu Millet Bahçesi ile, ağacı ile yeşili ile orası çok güzel bir yer olacak. Şehir hastanesi ve yeşili ile o bölgede güzel bir proje hayata geçecek. Şimdiden ben oranın bitmiş halini görüyorum.

Bir ihtimal pistleri belki de kaldırmayacağız, pistler belki de kalacak. Ama pistlerin dışındaki şu andaki mevcut yeşil alanları biz, çok daha farklı bir yeşil alan haline getirmek suretiyle orayı zenginleştireceğiz. Bunun ilgili olarak şu anda proje üzerindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 29 Mayıs kutlamasını bu sene orada yapacağız."


 

erdoğan atatürk havalimanı pist pistler