Erdoğan'a yakın temasta bulunacak herkes tek tip maske takıyor!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldiği görüntülerde maskelerin tek tip olması dikkat çekti. Yine Erdoğan'ın Manavgat'a gitmeden önce taksicilerle buluşmasında da tek tip maskeler kullanıldı.

Manavgat’ta çıkan yangın ve 5. gününde de henüz kontrol altına alınamayan orman yangını Erdoğan, bölgeye gitmiş ve helikopter ile incelemede bulunmuştu. İncelemenin ardından yangından etkilenen yerel halkı ziyaret eden Erdoğan’ın ve yerel halkın kullandığı maskelerin tek tip olması merak konusu oldu. 

Erdoğan’ın Manavgat ziyaretinde herkesin tek tip maske takması ve yangından etkilenen yerel halkın, hâlâ devam eden yangına rağmen temiz kıyafetlerle Erdoğan’ın karşısına çıkmaları dikkat çekti. 

ANTALYA’YA GELMEDEN ÖNCE DE TEK TİP MASKE 
Erdoğan’ın, dün gerçekleştirdiği Antalya ve Muğla ziyaretlerinin öncesinde İstanbul’dan hareket etmeden önce de Atatürk Havalimanı’nda taksiciler ve minibüsçüler tarafından karşılandığı ve orada bulunan kalabalığın da aynı model maske takmaları göze çarptı. 

Türkiye’nin dört bir yanında yangınların art arda alevlenmesine karşın esnaf temsilcileri 750 minibüs ve 250 taksi dolmuşun taksiye dönüştürülmesi kararı için Erdoğan’a teşekkür etmek amacıyla  bir araya gelmişti.

Erdoğan'ın Manavgat'taki ziyaretine dair fotoğraflar şöyle;



Erdoğan'ın İstanbul'da taksicilerle buluşmasından görüntüler şu şekilde;



 

erdoğan maske tek tip maske n95 akp ak parti