Ensar Vakfı 23 Nisan'ı "Geleceğin teminatı çocuklardır" ifadesiyle kutladı!

TAKİP ET

Çocuk istismarı olayları ile gündeme gelen Ensar Vakfı 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı. Vakfın Twitter hesabından yapılan paylaşımda 'Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.' denildi. 

Karaman'da yurtta kalan 45 erkek öğrencinin cinsel istismara uğramasıyla gündeme gelen Ensar Vakfı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Vakfın paylaşımda "Geleceğin teminatı çocuklardır" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Karaman'da Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'ne (KAİMDER) ait evlerde kalan çocukların cinsel istismara ve tecavüze maruz kalması sonucunda gündeme gelen Ensar Vakfı, “Geleceğin teminatı çocuklardır." diyerek 23 Nisan’ı kutladı. 

Ensar Vakfı’na ait evlerde kalan bir çocuğun psikiyatriste anlattıklarının ardından Karaman'da 45 erkek öğrencinin cinsel istismara uğradığı ortaya çıkmıştı. Soruşturmanın başlatılmasıyla Karaman Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davada sanık Muharrem Büyüktürk için "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "hürriyeti tahdit", "kasten yaralama" ve "müstehcen görüntüleri izletme" suçlarından 508 yıl 3 ay hapis cezası almıştı.

İşte Ensar Vakfı'nın paylaşımı:

ensar ensar vakfı çocuk cinsel istismar 23 nisan