Emrullah Gülüşken, Bakan Koca'nın akrabası mı?

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsveç'ten getirilen Emrullah Gülüşken ile ilgili çıkan iddialara açıklık getirdi. Bakan Koca, Gülüşken ile ilgili akrabalık konusuna da cevap verdi. İşte Bakan Koca'nın açıklamaları...

Kızının sosyal medyadan çağrısı üzerine İsveç'e özel uçak gönderilerek, Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklamalar geldi.

Bakan Koca, basın mensupları ile yaptığı toplantıda konuya açıklık getirerek, Gülüşken, büyük kızı ve 10 yaşındaki oğlunun da koronavirüse yakalandıklarını duyurdu.

İşte Bakan Koca'nın Emrullah Gülüşken ile ilgili açıklamaları:

"AKRABALIK BAĞIM YOK, TANIMIYORUM"
"Emrullah Gülüşken ile benim hiçbir akrabalık bağım yok, hiç tanımıyorum, aracı olanlardan da tanışık olduğum biri olmadı. Sayın Büyükelçimizle de görüşerek bu hastanın Türkiye'ye getirilmesi gerekiyor mu diye konuştum, bu hastanın Türkiye'de tedavi edilmesinin gerekli olduğunu söylediler, getirilmiş oldu."

CİDDİ BİR SORUN GÖZÜKMÜYOR
"Şu anki tedavi durumu ise bildiğiniz gibi iki gün yoğun bakımda kaldı, ciddi bir solunum sıkıntısı olmamasına rağmen kalp rahatsızlığının olduğunun söylenmiş olmasıydı. Bizim yaptığımız takiplerde de kapak sorunlarının olduğunu, ciddi bir sorun olmadığını anlıyoruz.

AİLEDEN 3 KİŞİDE KORONAVİRÜS ÇIKTI
Baba ve üç çocuğu getirilmiş oldu, büyük kızı ve 10 yaşındaki oğlunda da test pozitif çıktı. 7 yaşındaki çocukta test negatif çıkmış oldu. Solunum sıkıntısı olmayan ve takibi yapılan hastalarımız şu anda.

emrullah gülüşken akraba fahrettin koca isveç