Emrindeki polis memuruyla ilişki yaşayan komiser görevden uzaklaştırıldı

TAKİP ET

İngiltere'de evli bir polis komiseri, emrinde çalışan bir meslektaşıyla "uygunsuz ilişki yaşadığı" gerekçesiyle görevden uzaklaştırıldı.

İngiliz polis teşkilatını karıştıran bir aşk olayı ortaya çıktı. 38 yaşındaki Komiser Daniel Greenwood hakkında, emrindeki 21 yaşındaki polis memuru PC Caitlin Howarth ile ilişki yaşadığı gerekçesiyle soruşturma açıldı. Greenwood görevden uzaklaştırılırken, ikili arasındaki mesajlaşmalar incelenecek.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ
İkili arasındaki ilişkiyi incelemek adına da müfettiş görevlendirildi. Müfettişler, Greenwood ile Howarth'ın mesajlaşmalarını inceleyerek ikilinin nasıl bir ilişki kurduğunu tespit edecek. Eğer, iddialardaki gibi amir ile memur arasında ilişki çıkması durumunda ikisinin de meslek hayatı tehlikeye girecek.

Konuyla ilgili konuşan bir kaynak, "Görevden uzaklaştırılma haberleri Bradford ve Leeds'de bu hafta orman yangını gibi yayıldı. Dan bir aile adamı ve iyi bir insandır, o yüzden görevden uzaklaştırılması herkesi şaşırttı" diye konuştu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DE DEVREDE
Teşkilatı karıştıran aşk olayıyla ilgili Batı Yorkshire Polisi Emniyet Müdürlüğü de devreye girdi. Müdürlük, teşkilat içerisinde kesinlikle izin verilmeyen bu tarz bir durumun gerçeklik boyutunun araştırılması yönünde tam talimat verdi.

 

 

 

 

emniyet polis komiser ingiltere ilişki