Emre Taşdemir ve eşi Merve İrem Taşdemir, Arda Turan'ın fotoğraf çektirdiği bankta poz verdi

TAKİP ET

Eski Milli futbolcu Emre Taşdemir ve eşi Merve İrem Taşdemir, Barcelona'da "Arda Turan bankı" olarak ünlenen banka gitti. Bankta fotoğraf çekilen çift bir de Arda Turan'a ait olduğu öne sürülen "Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın, biz bu alemin en güzel kızını tarihe gömdük" sözlerini sarf etti. metni özgünleştir

Son olarak Galatasaray forması giyen Emre Taşdemir, eşiyle birlikte sosyal medyada viral hale gelen Arda Turan'ın bankta fotoğraf çektirme akımına katıldı.

AKIM YAYGINLAŞTI

İspanya'da tarihi ve turistik birçok mekanı olan ülkeye giden Türk ziyaretçilerin ilgi odağı, Arda Turan'ın fotoğraf çektirdiği bank oldu. İlk olarak bu bankta fotoğraf çektiren ziyaretçiler, çektikleri bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak yeni bir akım başlattılar.

GÜNDEMDE YERLERİNİ ALDILAR

Bu akıma uyan son isim ise Emre Taşdemir ve eşi Merve İrem Taşdemir oldu. Bankta fotoğraf çekilen çift, aynı zamanda Arda Turan'ın ünlü sözlerinden birini de kullanarak, "Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın, biz bu alemin en güzel kızını tarihe gömdük" dedi. Çiftin eğlenceli anlarına ait görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşmalarıyla birlikte kısa sürede gündem oldular.