Emre Belözoğlu tarihe geçecek: Kariyerinde rekora gün sayıyor

TAKİP ET

Başakşehir Teknik direktörü Emre Belözoğlu, tarihi rekor için gün sayıyor. Belözoğlu, Galatasaray maçından 3 puanla ayrılması durumunda Coşkun Özarı'ya ait rekoru egale edecek.

Teknik direktör olarak son yıllara damga vuran ve Süper Lig'de Başakşehir'i ayağa kaldıran Emre Belözoğlu, kariyerinde tarihi rekor için gün sayıyor.

Yayıncı kuruluşta yer alan habere göre; teknik direktörlük serüveninde görev yaptığı 18 maçın 14'ünü kazanan Emre Belözoğlu, 15 galibiyete en az maçta ulaşan teknik direktör olan Coşkun Özarı'nın rekorunu egale etmeye çok yakın. Coşkun Özarı, 15 galibiyete 21 maçta ulaşmayı başarırken 14 galibiyetteki Emre Belözoğlu, bu haftaki Galatasaray maçıyla bu rekora ortak olabilir.

Medipol Başakşehir'den önce Fenerbahçe'de 10 hafta görev yapan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertlilerde 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmiş ve 1 maçtan da puansız ayrılmıştı.

41 yaşındaki çalıştırıcı, turuncu-lacivertlilerde ise 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlikle yoluna yenilgisiz devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'de 28 puanı bulunan Medipol Başakşehir, Cumartesi günü Galatasaray'a konuk olacak.
 

emre belözoğlu başakşehir fenerbahçe futbol galatasaray spor teknik direktör