Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç gözaltına alındı: 6 suçtan yakalama kararı varmış!

TAKİP ET

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç hakkında biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere 6 suçtan yakalama kararı olduğu ortaya çıktı. Sarnıç, İstanbul Küçükçekmece'de gözaltına alındı.

Eski milli futbolcu Emre Aşık ve üç çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası 2,5 yıl sürmüştü. Çekişmeli süren boşanma davası ve ikilinin arasında geçenler günlerce gündemden düşmemişti.

Boşanma ve velayet davalarının devam ettiği sırada Yağmur Sarnıç, Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet’i arayarak hakarette bulunup tehdit edince bu sefer de avukat Sadıkahmet ile davalık oldu. Hakkında, “hakaret” ve “tehdit” suçlarından dava açılan Sarnıç, mahkemeye gitmeyince hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

6 SUÇTAN YAKALAMA KARARI VARMIŞ

Milliyet'te yer alan habere göre Sarnıç, hakkındaki yakalama kararı kapsamında bugün Küçükçekmece’de yakalandı. Emniyete götürülen Yağmur Sarnıç’ın biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere 6 farklı dosya kapsamında hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sarnıç’ın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Emre Aşık Yağmur Sarnıç yakalama kararı gözaltı