Emre Akbaba resmen Alanyaspor'da! İşte sözleşme detayları...

TAKİP ET

Alanyaspor, eski oyuncusu Emre Akbaba'yı Galatasaray'dan kiraladı. Akbaba, yaşadığı ağır sakatlık sonrasında form yakalayamadı ve forma şansı bulamadı.

Süper Lig'de transfer sezonunun bitmesine çok az bir süre kala transferler devam ediyor. Son olarak Alanyaspor, Galatasaray'dan eski futbolcusu Emre Akbaba'yı kiraladı.

Alanyaspor, yaşadığı ağır sakatlık sonrası eski formunu yakalayamayan ve forma şansı bulamayan Emre Akbaba'yı 1 yıllığına kiraladı.

Akdeniz ekibi, transfer için sadece Emre Akbaba’nın bu sezonki maaşını ödedi. 28 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımda yıllık net 8.5 milyon TL kazanıyordu. Emre Akbaba’nın Trabzonspor’a da transferi gündemdeydi ancak sarı-kırmızılı kulüp ile bordo-mavili kulüp anlaşma sağlayamadı.

Galatasaray’ın 4 milyon Euro bonservis ödeyerek 2018 yazında Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı ancak uzun sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Emre Akbaba, sarı kırmızılı formayla 73 maça çıkıp 14 gol attı ve 8 asist yaptı.

FATİH TERİM AÇIKLAMASI
Akbaba, Alanyaspor'a transferi sonrasında açıklamalarda bulundu. Fatih Terim hakkında konuşan Akbaba, şu ifadeleri kullandı:
"Fatih Terim, buraya gelip tekrar çıkış yakalamam için bana izin verdi. Galatasaray ile yeni sözleşme imzaladım ama Kovid-19'e yakalandım. Ağır geçirdiğim için bu, beni geriye attı. Galatasaray çok transfer yapınca daha fazla oynamak için Alanyaspor'u tercih ettim."


 

emre akbaba alanyaspor galatasaray futbol spor