Emir Sarıgül ve Sibel Can arasında aşk mı var? Sarıgül'den açıklama

TAKİP ET

Buket Aydın ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Emir Sarıgül bu kez Sibel Can ile gündemde. Bodrum'da Sibel Can ile tatil yaptığı iddia edilen Sarıgül'den açıklama geldi. İşte detaylar...

Sunucu Buket Aydın ile yaşadığı aşk ile gündem olan Emir Sarıgül, bu kez Sibel Can ile Bodrum'da tatil yaptığı iddiasıyla gündeme geldi. Sibel Can ile aşk yaşadığı ve Bodrum'da tekne tatilinde oldukları iddiası üzerine Sarıgül'den açıklama geldi. 

Sarıgül, Sibel Can ile aşk ididaları üzerine şöyle konuştu:
"Basında yer alan haberlere sadece gülüyorum. Beni yıpratmak İçin bilinçli çıkartılan haberler, Allah'a havale ediyorum" 

"SADECE BUKET AYDIN İLE BİRLİKTELİĞİM OLDU"
Hakkında çıkan aşk haberlerinin ardından Taze Magazin'e açıklama yapan Emir Sarıgül, iddiayı yalanlayarak şunları söyledi: "Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler. Onları Allah'a havale ediyorum."

"TEKNEDEYİM AMA SİBEL CAN İLE DEĞİL"
Bu bayram evlatlarım Londra'da olduğu İçin ben teknedeyim ama haberlerde yer aldığı gibi değil kendi dost meclisim ile birlikteyim."

SİBEL CAN DA AÇIKLAMIŞTI
Ünlü şarkıcı Sibel Can da Emir Sarıgül ile aşk iddialarını "Böyle bir durum söz konusu değil" diyerek yalanlamıştı.

emir sarıgül sibel can bodrum tatil aşk