Emine Ün yeni aşka yelken açtı, sevgilisiyle fotoğraf paylaştı

TAKİP ET

Geçen yıl Tolga Karakaş'tan boşanan ve aldatılma iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Emine Ün, iş insanı Ayk Karakulakyan ile yeni bir aşka yelken açtı.

İbrahim Erkal ile birlikte rol aldığı 'Canısı' projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, 2012 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Tolga Karataş'tan Nisan 2021'de anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Dün akşam Suadiye’deki bir restoranda doğum gününü kutlayan Emine Ün, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla Ayk Karakulakyan ile aşk yaşadığını duyurdu.

Yaz başında başlayan beraberliğini ilk kez sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Ün’ün eski eşi Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru da fotoğrafa kalp emojisi koydu.

'ÇİFTE İHANET' İDDİASINA CEVAP!

Emine Ün ile Tolga Karakaş'ın evliliği geçtiğimiz yıl sona ermişti. Ayrılık haberini sosyal medyadan duyuran oyuncu, "Her şey insanlar için. Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu dünya ve ahirette dualarımız, birbirimiz için her zaman birdir" ifadelerini kullanmıştı.

İkilinin boşanmasının ardından ortaya şoke eden bir iddia atılmıştı. Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile Tolga Karakaş'ın aşk yaşadığı, bunu öğrenen oyuncunun da hemen evliliğini bitirip, kardeşiyle olan tüm bağını kopardığı öne sürülmüştü. Tolga Karakaş ise "Yapılan haber ve paylaşımların tamamı iftira niteliğindedir" ifadelerini kullanmıştı.

 

Emine Ün sevgili aşk fotoğraf