Emine Ün'ün annesi neden öldü? Emine Ün kimdir?

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Emine Ün'ün annesi hayatını kaybetti. Ün, 10 gün önce kendisi gibi koronavirüs testi pozitif çıkan annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını açıklamıştı.

Oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Ün, kendisiyle birlikte annesinin de koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Kronik rahatsızlıkları bulunan anne Ün, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılmıştı. Üzücü haberi bu sabah Emine Ün sosyal medya hesabından paylaştı.

Emine Ün'ün annesi hayatını kaybetti. Haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla veren Emine Ün, “Annem… Kapkara gün, acımın tarihi yok” ifadelerini kullandı.

Emine Ün'ün paylaşımları şu şekilde;


EMİNE ÜN KİMDİR?
24 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası İbrahim Alkandır. Lise eğitimini İstanbul Etiler Lisesinden aldıktan sonra eğitim hayatına devam etmedi. 1992 senesinde Neşe Erberk'in ajansında modellik yapmaya başlayarak modellik için ilk adımını attı. 1994 senesinde Hey Girl dergisinde kapak kızı seçilmiştir. Can Gürzap, Levent Özdilek, Ayla Algan gibi başarılı oyunculardan ders aldı. 2000 senesinde Star TV de yayınlanan İbrahim Tatlıses ile 'İmparator' dizisinde oynayan Emine Ün, 2001 senesinde Star TV de yayınlanan Aynalı Tahir dizisinde başrol oyuncusu olarak Dalya karakteri ile izleyicilerinin karşısına çıktı.

2014 senesinde ”Nazar” isimli müzik albümü çıkardı. Güzel oyuncu Emine Ün, 2003 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Emre Kınay ile dünyaevine girdiler. 2004 yılında Duru adında kızları dünyaya gelmiştir. Emine Ün, 30 Mart 2009 tarihinde Emre Kınay ile boşandılar. Emine Ün 2012 senesinde İşadamı olan Tolga Karakaş ile dünyaevine girdi.

emine ün koronavirüs oyuncu covid