Emine Ün boşanmıştı: Eski eşi, kardeşi Mine Ün ile aşk yaşıyor iddiası!

TAKİP ET

Oyuncu Emine Ün'ün geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Tolga Karakaş hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Karakaş'ın Emine Ün'ü kardeşi Mine Ün ile aldattığı ve aşk yaşadığı iddia edildi.

Oyuncu Emine Ün, 2012 yılında evlendiği Tolga Karakaş ile Nisan 2021'de boşanmıştı. İkilinin ilişkisini bitirmesinin ardından şok bir iddia ortaya atıldı.

Karakaş'ın Emine Ün'ü kız kardeşi Mine Ün ile aldattığı ve aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. 

Takvim'de yer alan habere göre; Tolga bey, henüz Emine Ün ile evliyken baldızıyla iş ortaklığına başladı. İkili arasındaki iş arkadaşlığı, bir süre sonra aşka dönüştü. Bunu öğrenen güzel oyuncu da hemen evliliğini bitirip, kardeşiyle olan tüm bağını da kopardı.

BERABER YAŞIYORLAR İDDİASI
Mine Ün, boşanmanın ardından Tolga Karakaş'ın evine yerleşti. İddiaya göre; Mine Ün, Tolga Karakaş ile kalırken çocuklarını da bakıcıyla kendi evinde bıraktı. Mine Ün ile Tolga Karakaş, şimdilerde ise beraber tuttukları Caddebostan'daki evde yaşıyor.

"YANLIŞ ANLAŞILMASIN"
Tolga Karakaş ve Ün, geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmiş ve iş insanı "Yanlış anlaşılma olmasın. Yanımdaki hanımefendi Emine Hanım'ın kız kardeşidir." demişti.

emine ün mine ün aşk sevgili aldatma