Elon Musk istifa mı ediyor? Elon Musk yeni mesleğini açıkladı!

TAKİP ET

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Musk işlerinden istifa ederek sosyal medya fenomeni olmayı düşündüğünü yazdı.

Tesla CEO'su ve SpaceX kurucusu Elon Musk, mevcut tüm görevlerinden istifa edip tam zamanlı sosyal medya fenomeni olmayı düşündüğünü söyledi. Musk, takipçilerine, "Ne dersiniz?" diye sordu.

Elon Musk, “Sabahtan akşama kadar çalışmaktansa biraz daha fazla serbest zamanım olması çok güzel olurdu. Şu an biraz yoğun çalışıyorum” yorumunu yaptı. Musk‘ın bu konuda ciddi olup olmadığına ilişkin kesin bir bilgi bulunmuyor.

TAKİPÇİLERİNE SORUP HİSSELERİ SATMIŞTI
Musk, geçen hafta Twitter’daki takipçilerine yönelik bir anket yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Musk, “Tesla’daki hisselerimin yüzde 10’unu satmalı mıyım” diye sormuş ve katılımcıların çoğundan “evet” yanıtı gelince yaklaşık 12 milyar dolarlık hisseyi satmıştı.

Elon Musk Tesla’nın yanı sıra roket geliştiren SpaceX’in, beyine takılan bir çip geliştiren Neuralink’in ve altyapı şirketi The Boring Company’nin başında bulunuyor.
 

elon musk istifa tesla space x fenomen sosyal medya