Ekrem İmamoğlu ve Berkay Zengin'in tekrar buluştuğu görüntüler

TAKİP ET

"Her şey şok güzel olacak" cümlesinin mimarı Berkay Gezgin, Ekrem İmamoğlu ile buluştu. Eskişehir'den gelen Gezgin ile buluşan İmamoğlu: "Aslan Berkay, derslerine sıkı çalış, sen lazımsın."

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın karar duruşması dün Anadolu Adliyesi 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme heyeti, İBB Başkanı İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verdi ve siyaset yasağı getirildi.

İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelen on binler, İmamoğlu'na destek olmak için Saraçhane’de toplanırken, çok sayıda yurttaş ise sosyal medyada "irademe dokunma" diyerek tepkisini dile getirdi.

İmamoğlu'nun seçim çalışmaları sırasında 'Her şey çok güzel olacak' sloganını ortaya çıkmasını sağlayan Berkay Gezgin de, sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Gezgin, İmamoğlu ile ilgili mahkeme kararı sonrası Eskişehir'den yaptığı paylaşımda, "Saraçhane’de görüşmek üzere, her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

TEKRAR BULUŞTULAR

Eskişehir'den gelen Berkay Zengin'in İBB Başkanı ile tekrar buluşup sarıldığı görüntüler kameralara yansıdı.

İMAMOĞLU'NDAN DERS ÖĞÜDÜ

Ekrem İmamoğlu'nun sizin için geldim diyen Berkay Gezgin' e  ders çalışmasını konusunda telkin verdiği anlar dikkat çekti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

 

ekrem imamoğlu berkay gezgin