Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi: Her yere yazacağız, artık afişe edeceğim!

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hükümetin işlerini engellediklerini belirterek tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bütün duraklara, üst geçitlere 'Ey halkımız, sizin metroyla, metrobüsle buluşmanızı engelliyorlar' diye yazacağız. Bugüne kadar bunu yapmadım artık afişe edeceğim" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu her yoğun yağmur sonrası su baskınlarının yaşandığı Vatan Caddesi, Aksaray Meydanı, Unkapanı Alt Geçidi ve Namık Kemal Caddesine tahliye tüneli kazılması çalışmalarını yerinde inceledi.

İmamoğlu burada yaptığı açıklamada, İstanbul’daki tüm metro ve üst geçitlere hükümetin İBB’nin yapacağı işleri engellediğini duyuran afişler asacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Bütün arkadaşlarıma söyleyeceğim, bütün metrobüs duraklarına, bütün üst geçitlere yazsınlar ' Ey halkımız, sizin metroyla buluşmanızı engelliyorlar'. Sizin 300 tane yeni metrobüs otobüsü ile buluşmanızı engelliyorlar. Zaten geciktirdiler. Çoktan olması gerekirken engellediler. Ben bunu bugüne kadar yapmadım ama şimdi afişe edeceğim. Artık her yere yazacağım ve insanlarımızın bunu duymasını sağlayacağım. Ben diyorum ki inşallah bu muktedir akıl o da AK Parti içerisinde vardır, İstanbul ve Ankara'da bu işe kendi ihtirasını ve şahsi koltuk menfaatlerini önde tutarak yapılan hataları inşallah engelleyip mani olurlar. Çünkü bu siyasi bir kazanım değil."

ekrem imamoğlu ibb istanbul metro metrobüs finansman erdoğan