Ekrem İmamoğlu, şehit mezarlarına karanfil bırakırken ortalık karıştı!

TAKİP ET

Edirnekapı Şehitliği'nde 18 Mart Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, gazi yakını olduğunu iddia eden bir kişi tepki gösterdi. İmamoğlu'na, "Daha Gara şehitlerinin 40'ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" diyen kişiye İmamoğlu "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun" şeklinde yanıt verdi.

Edirnekapı Şehitliği'nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen törende Gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

“Sayın Başkan bir şey sorabilir miyim, ben bir gazi yakını olarak bir şey sorabilir miyim?" diyerek Ekrem İmamoğlu'na seslenen bu kişi sonrasında "Burası Pervin Buldan ile birlikte çiçek ektiğin hatıra ormanı değil başkan" dedi.

İmamoğlu ise, "Mezar yeri, konuşulacak yer değil. Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun, gazi öyle olmaz" şeklinde karşılık verdi. Gazi yakını olduğunu söyleyen kişi alandan uzaklaştırılırken tepkisine devam etti.

VALİ'DEN TEPKİ: BURASI YERİ DEĞİL
Protesto sırasında mezarlara karanfil koymaya devam eden Vali Ali Yerlikaya'nın, "Burası onun yeri değil" dediği duyuldu.

gazi yakını imamoğlu ibb istanbul şehitlik tören