Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı açılışta "Aday olsana" sloganları

TAKİP ET

İBB, Avcılar'da İBB bünyesindeki 6. kent lokantasını açtı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı açılış küçük bir mitinge döndü. İsmi cumhurbaşkanı adayı olarak geçen İmamoğlu, açılışta kendisini dinleyen kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada "Gidecekler, az kaldı. Ondan sonra milletimizin çıkarına iş yapmayı, ahlaklı, vicdanlı bir biçimde sürdürmeyi ülkemize hep birlikte ispat edeceğiz" ifadelerini kullandı. O sırada kalabalık "Aday olsana, aday olsana" şeklinde slogan attı.

İBB, dört çeşitten oluşan yemek menüsünü 29 TL'ye sunduğu kent lokantalarına yenisini ekledi.

Avcılar'da 6. şubesi hizmete alınan kent lokantasının açılışına Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, CHP Milletvekili Turan Aydoğan ile birlikte katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lokantanın önünde bekleyen coşkulu kalabalığa hitap etti.

"ADAY OLSANA" SLOGANLARI

İmamoğlu, "Bu bölgenin en büyük müjdesi tabii ki Sefaköy - Beylikdüzü metrosu olacak. Yoğun çaba içerisindeyiz. Israrla bakanlık, Cumhurbaşkanlığı yatırım planına almıyor. Ama zaten gidecekler, az kaldı. Ondan sonra memleketimizin her köşesine eşit hizmet sunmayı, milletimizin çıkarına iş yapmayı, ahlaklı, vicdanlı bir biçimde sürdürmeyi ülkemize hep birlikte ispat edeceğiz." ifadelerini kullandı. O sırada kalabalığın "Aday olsana, aday olsana" şeklinde slogan atması dikkat çekti.

İŞTE O ANLAR

 

ekrem imamoğlu aday olsana sloganı