Ekrem İmamoğlu'ndan Nagehan Alçı eleştirilerine yeni açıklama: "Bir fotoğraf üzerinden kurban etmek isteyen insanlar olabilir"

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nagehan Alçı ile olan fotoğrafına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Hiç umrumda değil, vız gelir, tırıs giderler" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turuna Nagehan Alçı'nın özel olarak davet edilmesiyle ilgili eleştirilerle ilgili bir açıklamada daha bulundu.

Deniz Gezmiş ve arkadaşları için düzenlenen gecede konuşan İmamoğlu, "Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir. Benimle aynı düşündüğünü, aynı şeylere inandığını ne yazık ki anlık hırslarına yenilmiş insanlar olabilir. Bir takımın renkleri üzerinden ayrıştırmaya çalışanlar olabilir. Başkasının değirmenine su taşıdıklarının farkında olmayanlar da olabilir, farkında olup yapanlar da olabilir. Ama bu kardeşiniz için vız gelir, tırıs gider, him umrumda değil."

AKILLI OLMAYA DAVET EDİYORUM
"Bu kadar büyük idealleri, bu kadar büyük olayları konuşurken, bu heyecanla konuşurken, tartışırken küçücük detaylar üzerinden, davayı, davayı güden insanı, başka bir arkadaşımızın da başına gelebilir. Bu tarz girişimleri yapanları akıllı olmaya davet ediyorum."

Ekrem İmamoğlu'ndan Nagehan Alçı açıklaması

ekrem imamoğlu nagehan alçı imamoğlu alçı açıklaması imamoğlu denizlerin yolunda açıklaması