Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Ongun açıklaması

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi'nin kaldırıldığı iddiası hakkında açıklama yaptı. İddiayı doğrulayan İmamoğlu, Murat Ongun için "Diğer görevlerine devam edecek" dedi.

Sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcülük Birimi'nin kaldırıldığı iddia edilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sözkonusu iddia hakkında açıklama yaptı. İmamoğlu iddiayı doğruladı.

Florya Kent Ormanı’nda açıklamalar yapan Ekrem İmamoğlu, "Murat Ongun benim yol arkadaşımdır. Başka görevleri vardır. Yine benim kararımla sözcülük makamını uygun görmüştüm. Siyasi rakiplerin de dezerformasyon çabasından dolayı sözcülük makamını kaldırdım. Ongun görevlerine devam ediyor" dedi.

Murat Ongun'un, İmamoğlu ile Nagehan Alçı'nın Karadeniz gezisinde fotoğraf için "Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir. Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz" demişti. Ongun'un açıklamaları sosyal medyada gündem olmuştu.

 

ekrem imamoğlu murat ongun ibb ibb sözcülüğü